Aluminium kozijnen plaatsen

Aluminium kozijnen plaatsen in uw huis

De voordelen van het laten plaatsen van aluminium kozijnen in uw woning of bedrijfspand zijn enorm. Ten eerste zijn deze materialen energiezuinig en vergen ze weinig onderhoud. Ze zijn ook recyclebaar wat bijdraagt aan een duurzame wereld (cradle to cradle). Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een oneindig aantal kleuren en designs. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor milieubewuste klanten. Door de juiste elementen in het kozijn toe te voegen komt het gebouw en kozijn samen in één design. Zo past het binnen elk type stijl en design van een gebouw. Een ander voordeel van aluminium kozijnen is dat ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. De eerste stap is om ze door een professional van Breunissen daglichtsystemen te laten installeren. Als u de kozijnen door ons laat produceren en installeren dan bent u gegarandeerd van decennia lang plezier.

Aluminium kozijnen laten plaatsen

Hoewel u de installatie misschien zelf kunt doen, kunt u het beste een installateur van Breunissen daglichtsystemen de kozijnen laten plaatsen. Onze professionals installeren zorgvuldig de aluminium kozijnen in uw woning of bedrijfspand.

Het reinigen van uw aluminium ramen is ook essentieel om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan. U dient de aluminium kozijnen periodiek te wassen met een niet-schurend schoonmaakmiddel. U kunt ook een mengsel van water en milde zeep gebruiken en deze afnemen met een zachte doek. Deze producten moeten vrij zijn van chemicaliën omdat ze uw aluminium frames kunnen beschadigen.

Een installateur van Breunissen daglichtsystemen plaatst de aluminium kozijnen in uw woning of bedrijfspand. Het aluminium frame moet in de ruwe opening getild worden. Het frame moet waterpas en recht zijn. Door middel van stel wig wordt het kozijn waterpas geplaatst om ervoor te zorgen dat de kozijnen waterpas en uitgelijnd zijn. Een installateur van Breunissen daglichtsystemen zorgt ervoor dat het aluminium kozijn waterpas staat en er jarenlang kan geprofiteerd kan worden van de aluminium kozijnen.

Voordelen Aluminium kozijnen plaatsen

–          Hoogwaardig coat voor decennia lang plezier. Van 15 tot 25 jaar garantie.

–          zijn vuilafstotend en daardoor onderhoudsarm.

–          Diverse stijlen en designs leverbaar.

–          Tal van kleuren en texturen

–          Hoge isolatie waarde

–          Configureerbaar om te kunnen koppelen met bijv. Google.

Aluminium kozijnen plaatsen

‘Met mijn handen werken is mijn passie.

Dat je iets maakt waarmee het daglicht optimaal naar binnen schijnt is toch prachtig!

Met overtuiging kiezen wij dan ook voor gerenommeerde duurzame producten voor een lange levensduur.’

Theodoor Breunissen