Vliesgevel/dak

EyecatcherVliesgevel/dak

Vliesgevels zijn veelzijdig inzetbaar voor uiteenlopende gebouwen. De vliesgevel is een echte eyecatcher voor elk gebouw! Door de enorme lichtinval krijgt het gebouw een eigen karakter en uitstraling zowel interieur als exterieur. Wij produceren en monteren aluminium vliesgevels/daken van de hoogste kwaliteit en kunnen daardoor decennialang meegaan.

Duurzaam en kwaliteit

De basis van onze kwaliteit vliesgevels/daken wordt gelegd door een aluminiumprofiel systeem. Door de isolerende werking van het lichtstraatprofiel kan er een hoge isolatiewaarde behaald worden. De vliesgevels/daken zijn voorzien van een UV bestendige coating, en hoeft alleen af en toe gereinigd te worden. Tijdrovende en kostbare werkzaamheden zoals schilderen behoren daardoor tot het verleden

Design en stijl

Strak en rank, hypermodern en vooruitstrevend of klassiek? Het kan allemaal! Door de juiste elementen in een vliesgevel/dak toe te voegen komt het gebouw en vliesgevel/dak samen in één design. De details in het interieur worden op een fraaie manier belicht en er ontstaan ontspannen sferen.

Geheel op maat

Elke bouw is uniek en wij spelen daar graag op in met onze op maat gemaakte producten. Met een tal van configuraties, kleuren en toebehoren kan het geheel passend naar eigen smaak gemaakt worden en wordt het een echte eyecatcher!

Vliesgevel/dak

‘Met mijn handen werken is mijn passie.

Dat je iets maakt waarmee het daglicht optimaal naar binnen schijnt is toch prachtig!

Met overtuiging kiezen wij dan ook voor gerenommeerde duurzame producten voor een lange levensduur.’

Theodoor Breunissen