Gebogen lichtstraat

Gebogen lichtstraat

De gebogen lichtstraat is een veel voorkomende lichtstraat die een ronde vorm heeft en daar zijn kracht uit haalt. De basis wordt gelegd door een degelijk frame waarin meerwandig polycarbonaat platen gemonteerd worden. Het systeem wat wij leveren is uniek en kan zeer hoge wind en sneeuwbelasting aan, daarnaast kan het grote overspanningen overbruggen tot maximaal 8 meter. Dit systeem is daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld de kustgebieden. Onze gebogen lichtstraten hebben een lagere hoogte/breedte verhouding ten opzichte van de standaard gebogen lichtstraten daardoor ontstaat er een geringere rek in de UV laag wat de lichtstraten een langere levensduur oplevert. De lichtdoorlatende platen zijn van polycarbonaat dit is zeer sterk slagvast materiaal . De lichtdoorlatende platen zijn standaard leverbaar in opaal en transparant.

Een gebogen lichtstraat laten installeren door Breunissen daglichtsystemen

Als u overweegt een gebogen lichtstraat te laten installeren, bent u bij de ervaren installateurs van Breunissen daglichtsystemen aan het juiste adres. Eerst moet u beslissen hoe groot u uw gebogen lichtstraat wilt hebben, wij kunnen u hierin adviseren. Wij adviseren u ook onder andere over de isolatiewaarden, helderheid van de beplating en het toepassen van ventilatie luiken.
Tijdens het gehele traject leiden wij u door het installatieproces en zorgen wij voor de juiste lichtstraat pasvorm voor uw bedrijf. Nadat de lichtstraat correct is geïnstalleerd, wordt het werkgebied zorgvuldig opgeruimd.
Graag komen we bij u adviseren wat de beste keuze is voor uw lichtstraat.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Gebogen lichtstraat

‘Met mijn handen werken is mijn passie.

Dat je iets maakt waarmee het daglicht optimaal naar binnen schijnt is toch prachtig!

Met overtuiging kiezen wij dan ook voor gerenommeerde duurzame producten voor een lange levensduur.’

Theodoor Breunissen