Waarom een lichtstraat laten plaatsen

Waarom een lichtstraat laten plaatsen door Breunissen daglichtsystemen

Breunissen daglichtsystemen doen wat ze beloven. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Ook heeft Breunissen daglichtsystemen een unieke kwaliteit vakmanschap en grensverleggende eigenschappen.

Naast het gebruiken van kwalitatief hoogstaande materialen en uitstekende expertise is  Breunissen daglichtsystemen flexibel en accuraat, oplossingsgericht en biedt lange garantietermijnen. 

Een lichtstraat laten plaatsen

Het laten plaatsen van een lichtstraat kan een geweldige toevoeging zijn aan uw huis of bedrijf. Wanneer u een lichtstraat wilt toevoegen aan uw huis of bedrijf, is het een goed idee om dit door een professional te laten doen. Onze installateurs hebben de nodige expertise en ervaring om de klus goed te klaren.

Procedure van een lichtstraat laten maken

Na een objectief advies maakt u een keus welk type lichtstraat u geplaatst wenst te hebben. Bij het installeren van een lichtstraat wordt een sparing (gat) in het dak gemaakt en de lichtstraat door onze professionals gemonteerd. Er zijn een aantal technische aspecten aan het project. De dakconstructie dient gecontroleerd te worden voordat er met de werkzaamheden begonnen wordt, aangezien onjuist geplaatste gaten verdere schade aan uw pand kunnen veroorzaken.

Voordelen van een aluminium lichtstraat laten plaatsen

Het laten plaatsen van een lichtstraat zorgt ervoor dat uw huis of bedrijf  goed wordt verlicht en indrukwekkend is om naar te kijken. (Of: op een natuurlijke manier wordt belicht en wat een indrukwekkende uitstraling geeft aan het interieur.) Als u door ons als professional de lichtstraat laat installeren, creëert u een indrukwekkende ruimte waar u jarenlang van kunt genieten. Een aluminium lichtstraat is eenvoudig in onderhoud en eenvoudig te repareren waardoor het lage onderhoudskosten heeft. Het gebruiksgenot is groot. Een aluminium lichtstraat is stevig en robuust, neemt geen vocht op en heeft een lange levensduur. Ook is een aluminium lichtstraat recyclebaar wat bijdraagt aan een duurzame wereld. Een lichtstraat kan natuurlijk licht toevoegen aan een gebouw. Brengt daglicht in de kern van het van een gebouw, waar normaal geen daglicht komt. Door een lichtstraat op het dak te laten installeren, kunt u natuurlijk licht het gebouw binnen laten komen en dit kan voor extra verlichting zorgen voor alle ruimtes in uw huis of bedrijf. De hoeveelheid verlichting die u ontvangt, is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht buiten uw huis of bedrijf. Hoe intenser het licht buiten is, hoe meer het in de ruimte zal schijnen. Een lichtstraat kan gewrapt worden waardoor het eenvoudig verwisselbaar is in kleur en stijl. Als u op zoek bent naar een mooie of kwalitatieve lichtstraat voor uw huis of bedrijf, laat deze dan door Breunissen daglichtsystemen installeren.

Nadelen van een aluminium lichtstraat laten plaatsen

De voordelen van een aluminium lichtstraat wegen zeker op tegen de nadelen. Maar om transparant te zijn, benoemen we de eventuele nadelen ook.

  • De materialen van een aluminium lichtstraat hebben een hogere aanschafkosten in vergelijking met hout.
  • Niet noodzakelijk, maar als een Aluminium lichtstraat geschilderd word heeft meer aandacht nodig.
Waarom een lichtstraat laten plaatsen

‘Met mijn handen werken is mijn passie.

Dat je iets maakt waarmee het daglicht optimaal naar binnen schijnt is toch prachtig!

Met overtuiging kiezen wij dan ook voor gerenommeerde duurzame producten voor een lange levensduur.’

Theodoor Breunissen