Lichtstraten met glas

TopkwaliteitLichtstraten met glas

Glazen lichtstraten zijn veelzijdig inzetbaar voor utiliteit en woningbouw. Voor elke gebouw is er een passend type. Wij produceren en monteren aluminium lichtstraten van de hoogste kwaliteit en kunnen daardoor decennia lang meegaan.

Duurzaam en kwaliteit

De basis van onze kwaliteit lichtstraten wordt gelegd door een aluminiumprofiel systeem. Door de isolerende werking van het lichtstraatprofiel kan er een hoge isolatiewaarde behaald worden. De lichtstraten  zijn voorzien van een UV bestendige coating, en hoeft alleen af en toe gereinigd  te worden. Tijdrovende en kostbare werkzaamheden zoals schilderen behoren daardoor tot het verleden.

Design en stijl

Lessenaar, zadel, schild- of sheddaklichtstraat? Het kan allemaal! Door de juiste elementen in de lichtstraat toe te voegen, komt het gebouw en lichtstraat samen in één design. De juiste details in het interieur worden op een fraaie manier belicht. Voor een warme sfeervolle uitstraling kunnen de lichtstraten van binnen uitgevoerd worden van hout.

Geheel op maat

Elke bouw is uniek en wij spelen daar graag op in met onze op maat gemaakte lichtstraten. Met de tal van configuraties, kleuren en toebehoren kan het geheel passend naar eigen smaak gemaakt worden en wordt het een echte eyecatcher.

Mogelijke opties

– Kleuren
Ramen
– Isolatie waardes
– Extra zonwerend

Schilddak lichtstraat

Lichtstraten met glas

De schilddak lichtstraat is een langwerpige lichtstraat die aan 4 zijden schuin oplopend is en voorzien is van glas. Doordat alle zijden van de lichtstraat voorzien zijn van beglazing komt er maximaal licht naar binnen, wat een mooie lichtinval oplevert. De lichtstraten zijn voorzien van aluminium beglazingsprofielen wat onderhoudsarm is en behoeft alleen af en toe gereinigd te worden. Tijdrovende en kostbare werkzaamheden zoals schilderen behoren daardoor tot het verleden.

Vraag naar de diverse standaard maatvoeringen.

Andere maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.

Zadeldak lichtstraat

Lichtstraten met glas

De zadeldak lichtstraat is een langwerpige lichtstraat die aan 2 zijden schuin oplopend is naar het midden. Beide dakvlakken zijn voorzien van glas een optimale licht opbrengst. De lichtstraten zijn voorzien van aluminium beglazingsprofielen wat onderhoudsarm is en behoeft alleen af en toe gereinigd te worden. Tijdrovende en kostbare werkzaamheden zoals schilderen behoren daardoor tot het verleden.

Vraag naar de diverse standaard maatvoeringen.

Andere maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.

Lessenaars lichtstraat

Lichtstraten met glas

De lessenaarslichtstraat is een vlakke beglazing die aan één zijde schuin afloopt. Dit type lichtstraat kan vrijstaand of tegen de gevel geplaatst worden en zo kan het op kleinere dakvlakken toegepast worden. De lichtstraten zijn voorzien van aluminium beglazingsprofielen wat onderhoudsarm is en behoeft alleen af en toe gereinigd te worden. Tijdrovende en kostbare werkzaamheden zoals schilderen behoren daardoor tot het verleden.

Vraag naar de diverse standaard maatvoeringen.

Andere maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.

Sheddak lichtstraat

Lichtstraten met glas
De sheddak lichtstraat ook wel genoemd noorderlicht-lichtstraat is een lichtstraat die aan één zijde glas heeft. Aan de andere zijde is de lichtstraat voorzien van dak bekleding. Door deze lichtstraat te plaatsen krijg je geen direct zonlicht binnen maar profiteer je wel van daglicht.

Daarmee past dit type lichtstraat goed binnen de hedendaagse BENG regelgeving. De lichtstraten zijn voorzien van aluminium profielen wat onderhoudsarm is en behoeft alleen af en toe gereinigd te worden.

Tijdrovende en kostbare werkzaamheden zoals schilderen behoren daardoor tot het verleden.

‘Met mijn handen werken is mijn passie.

Dat je iets maakt waarmee het daglicht optimaal naar binnen schijnt is toch prachtig!

Met overtuiging kiezen wij dan ook voor gerenommeerde duurzame producten voor een lange levensduur.’

Theodoor Breunissen