Lessenaarsdak lichtstraat

Wat is een lessenaarsdak lichtstraat

Lessenaarsdak lichtstraten zijn daken met één helling die aan de bovenkant van een gebouw worden bevestigd. Doordat ze zelfdragend zijn, vormen ze een architectonisch aantrekkelijk element. Ze zorgen voor een visuele scheiding tussen de eerste en tweede verdieping. Ze kunnen ook functioneel zijn, regenwater wegvoeren van de fundering van het huis en de ramen beschermen tegen direct zonlicht. Hier zijn enkele redenen om een ​​lessenaarsdak lichtstraat voor uw huis te overwegen.

Waarom Breunissen daglichtsystemen een lessenaarsdak lichtstraat bij u laten plaatsen

Bij Breunissen daglichtsystemen kunt u uitstekend terecht voor het laten plaatsen van een lessenaarsdak lichtstraat.  Wij hebben ruime ervaring en hoogkwalitatieve materialen voor deze werkzaamheden. De lessenaarsdak lichtstraat wordt door ons geplaatst op het door u aangegeven adres. Onze service stopt niet bij de montage, na aanschaf kunt u bij ons terecht voor informatie, het onderhoudt of later evt. vervangen van de lessenaarsdak lichtstraat.

Voordelen van een lessenaarsdak lichtstraat

Een lessenaarsdak lichtstraat heeft een smal frame van aluminium en is zeer compact. Het kan zowel vrijstaand als tegen een gevel geplaatst worden. Doordat de lessenaarsdak lichtstraat tegen een gevel geplaatst kan worden is de lessenaarsdak lichtstraat uitermate geschikt voor kleine oppervlakten zoals bijvoorbeeld het dak van een compacte uitbouw.

De service van Breunissen daglichtsystemen

Bent u niet overtuigd of een lessenaarsdak lichtstraat de juiste keus is voor uw situatie? Wij geven u graag een professioneel product advies zodat u de juiste keuze maakt. Misschien past een ander type lichtstraat beter bij uw gebouw en uw situatie. Als u meer informatie wil ontvangen, neem dan contact op met Breunissen daglichtsystemen.

‘Met mijn handen werken is mijn passie.

Dat je iets maakt waarmee het daglicht optimaal naar binnen schijnt is toch prachtig!

Met overtuiging kiezen wij dan ook voor gerenommeerde duurzame producten voor een lange levensduur.’

Theodoor Breunissen