Zadeldak lichtstraat prijzen

Zadeldak lichtstraat prijzen

Zadeldak lichtstraat prijzen zijn gebaseerd op de vierkante meters van de constructie. De kosten van een zadeldaklichtstraat zijn afhankelijk van het te gebruiken materiaal, de regio en het soort weer waarin het gebouw staat.

Waar komen de kosten vandaan

De kosten van een zadeldak lichtstraat variëren van 20 tot 100 euro per vierkante meter en zijn over het algemeen duurder dan een standaard zadeldak. De prijs van een zadeldakhoes varieert van 50 tot 70 euro per vierkante meter, maar kan oplopen tot 100 euro.

De prijs van een zadeldak lichtstraat is afhankelijk van het type en de complexiteit van de constructie. Een standaard ruw dak met een normale helling kan rond de 60 euro per vierkante meter kosten. De kosten van een speciaal, steil hellend dak stijgen aanzienlijk bij speciale constructies. Een stormvast dak voor een gebied met barre weersomstandigheden kost 100 euro per vierkante meter, terwijl een super duurzame versie ontworpen voor zware sneeuwbelasting tot 200 euro kan kosten.

De kosten van een zadeldak lichtstraat variëren afhankelijk van het aantal vierkante meters van de constructie. Een basis kost ongeveer 60 euro per vierkante meter. Het kan oplopen tot 600 euro voor een premium product. Je kunt ook kiezen voor luxere uitvoeringen, waaronder op afstand bedienbare solar lichtstraten en zijgevelramen. De totale kosten van een zadeldak lichtstraat variëren sterk, afhankelijk van de kenmerken en de grootte.

Voordelen zadeldak lichtstraat

Naast het feit dat een zadeldak lichtstraat de esthetiek van uw woning of bedrijfspand verhoogd heeft het nog meer voordelen. Het geeft altijd natuurlijk licht in de ruimte, ongeacht of het gebouw of het noorden, oosten, zuiden of westen staat. Doordat het zadeldak geplaatst wordt op de nok of het platte dak van het gebouw en aan beide kanten glas heeft, komt er dus ook van beide kanten daglicht naar binnen. Het is mogelijk om op het zadeldak zonwering te laten plaatsen. Dit is zowel aan de binnen als aan de buitenkant mogelijk.

Zadeldak lichtstraat prijzen

‘Met mijn handen werken is mijn passie.

Dat je iets maakt waarmee het daglicht optimaal naar binnen schijnt is toch prachtig!

Met overtuiging kiezen wij dan ook voor gerenommeerde duurzame producten voor een lange levensduur.’

Theodoor Breunissen