Polycarbonaat lichtstraat

Polycarbonaat lichtstraat

Meer daglicht en ventilatie vanaf uw dak?
Breunissen daglichtsystemen heeft diverse oplossingen om de hoeveelheid daglicht en ventilatie in uw woning, bedrijf of schuur te vergroten.

Wat is een polycarbonaat lichtstraat?

De vraag die iedereen zich stelt is: “Wat is een lichtstraat van polycarbonaat?” Het is een uitstekend materiaal met veel voordelen. Ten eerste is het zeer goed bestand tegen extreme temperaturen, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenbeglazing. Dit materiaal kan zowel in horizontale als verticale toepassingen worden gebruikt. 

Polycarbonaat lichtstraten hebben meerdere wanden die gebruikt kunnen worden in de lichtstraat installatie. Sommige zijn slagvast, lichtgewicht en kosteneffectief. Ze kunnen enkele, dubbele of driedubbele lagen hebben. De materialen die zijn gebruikt om ze te bouwen, zijn gemaakt van G.E. Lexan(r) hars.

Lichtstraten van polycarbonaat zijn verkrijgbaar in heldere, matte en zonwerende afwerkingen. Ze zijn slagvast, onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen. Dit materiaal is duurzaam, licht van gewicht  en is onderhoudsarm. Omdat polycarbonaat een lichtgewicht materiaal is, kan het op veel bestaande daken toegepast worden zonder ingewikkelde constructie aanpassingen.

Graag komen we bij u adviseren wat de beste keuze is  voor uw lichtstraat.

Beniewd naar de mogelijke modellen polycarbonaat lichtstraten? Kijk dan hier.

Polycarbonaat lichtstraat

‘Met mijn handen werken is mijn passie.

Dat je iets maakt waarmee het daglicht optimaal naar binnen schijnt is toch prachtig!

Met overtuiging kiezen wij dan ook voor gerenommeerde duurzame producten voor een lange levensduur.’

Theodoor Breunissen