Lichtstraat bedrijfshal

Lichtstraat laten installeren op een bedrijfshal

Een lichtstraat kan zorgen dat het interieur van een gebouw overspoeld wordt met daglicht. Veelal wordt er op bedrijfshallen de gebogen lichtstraat toegepast, daarnaast zijn er nog diverse modellen zoals, sheddak en zadeldak lichtstraten. De lichtstraat zorgt voor voldoende natuurlijk licht  een door gebruik te maken van ventilatieluiken komt er ook frisse lucht binnen. Deze functie kan ook helpen brand te voorkomen door op natuurlijke wijze te zorgen voor rookafvoer. Er zijn echter enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een lichtstraat in een industrieel gebouw laat installeren.

Tips om te overwegen bij het installeren van een lichtstraat op een bedrijfshal

De beste manier om de grootte van een lichtstraat te bepalen, is om erachter te komen hoeveel ruimte er is op het dak. Zorg ervoor dat het lichtstraat wordt geïnstalleerd door een installateur van Breunissen daglichtsystemen zodat het hele proces soepel verloopt. Als u een lichtstraat in een fabrieks- of bedrijfshal laat installeren, let er dan op welke dikte van beplating er in komt.

Een lichtstraat is een ideale optie voor een bedrijfshal. Ze overspoelen het gebouw met natuurlijk licht en lucht en dragen bij aan natuurlijke ventilatie. Veel van deze lichtstraten hebben een Europese goedkeuring en zijn zeer energiezuinig. Ze dragen bij aan een optimaal binnenklimaat en zijn te combineren met rookafvoer ventilatie-units. Als u op zoek bent naar een efficiënte, milieuvriendelijke lichtstraat oplossing, neem dan contact op met Breunissen daglichtsystemen. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt!

Tijdens het gehele traject leiden wij u door het installatieproces en zorgen wij voor de juiste lichtstraat pasvorm voor uw bedrijf. Nadat de lichtstraat correct is geïnstalleerd, wordt het werkgebied zorgvuldig opgeruimd.

Graag komen we bij u adviseren wat de beste keuze is  voor een lichtstraat voor uw bedrijfshal.

Graag meer informatie? Kijk dan hier.

Lichtstraat bedrijfshal

‘Met mijn handen werken is mijn passie.

Dat je iets maakt waarmee het daglicht optimaal naar binnen schijnt is toch prachtig!

Met overtuiging kiezen wij dan ook voor gerenommeerde duurzame producten voor een lange levensduur.’

Theodoor Breunissen